KENNELN NYHETER HUNDAR GALLERI GÄSTBOK

Historisk blogg från 2016, 2015, 2013, 2012, 2011, 2010 & 2008-2009


Nelsons blogg - långhåriga normaltaxen Nelson tar över pappa Billsons sida och skriver om sitt liv, sina tankar och upplevelser...


Författare: Yam-Yam's Nelson

2020-03-29
Det har varit en mysig vecka med matte hemma och lunchpromenader i solen men matte gillar inte att vi blir så otroligt sandiga och smutsiga på promenaderna. Efter att hon har torkat av oss med handduken så får vi ligga i hundrummet så sanden lossnar innan vi får tillträde till resten av huset. Det är ett himla sjå att skaka av alla filtar och dammsuga upp sanden varje dag så nu hoppas vi att snön försvinner snart så det blir torrt på vägarna.
Valparna har flyttat till en större hage som de utforskar på vingliga ben så nu väntar vi bara på att de ska växa på sig lite till så vi kan leka med dem, det ska bli kul.

Valparna har fått större bostad.


2020-03-23
Vi är alla oroliga för faran med Coronaviruset men jag måste erkänna att jag tycker det är trevligt att matte har blivit beordrad att arbeta hemifrån så mycket som det går. Jag är inte lika säker på att hon njuter av det för hon mumlar något om att känna sig som en eremit vad nu det är och hon har misstänkt kort stubin när vi inte lyder henne utan busar till det lite.
Vi är många hundar i huset nu för Tindra fick tre valpar för ett par veckor sedan och de är mina småsyskon så nu är jag STOREBROR, coolt. Jag längtar tills de blir större så jag kan busa med dem som jag gjorde med Leia och hennes systrar när de var små.
Noomi är helt galen i valparna och hon vill vara hos dem hela tiden men Tindra tillåter inte det. Ibland får hon dock vara i valplådan tillsammans med valparna under noga översyn av Tindra och då njuter hon för fullt och tvättar småttingarna ordentligt.
Nu är det snart dags att gå ut i solen så jag ska se om det går att lura ut matte lite tidigare, hon brukar mjukna när jag slår på charmen, he he.

Noomi njuter av att få vara hos valparna medan Tindra vilar.

Till topp

COPYRIGHT 2009 © I ALL RIGHTS RESERVED I KENNEL YAM-YAM'S I MARIA LINDHOLM I 060-619844 I 070-3301084 I kennel@yamyams.se