KENNELN NYHETER HUNDAR GALLERI GÄSTBOK LÄNKAR

OBS! Uppdatering pågår!

 

Mina hundar - Klicka på bilderna för att se fler bilder


  HANAR
  Långhårig normaltax

foto: Lina Åström

Yam-Yam's Nelson, LN född 170124:
Son efter Tindra och Billson

Visa stamtavla.

 


  Långhårig kanintax

Billy - C.I.B. & C.I.E. FI UCH SE JV-13 SE U(V)CH
Yam-Yam's Rolex
, LK född 130131:
Han är son till Maja och vackra Yuppi från hennes andra kull. Billy (Rolex) är en piggelin och cool gosse som vuxit upp till en stilig långhårig kanintaxkille. Han bor på Alnö utanför Sundsvall med sin fodervärdsfamilj som består av Malin, Kristoffer, lillmatte Alva & lillhusse Anton samt två kattdamer.

Visa stamtavla.


  TIKAR
  Långhårig kanintax

Maja - C.I.B. FI UCH NO UCH NORD U(V)CH SE U(V)CH
SE VCH Privé Come Closer Cara Mia
, LK född 070204:
Efter många år med kenneln vilande och gamla hundpensionärer hemma fanns bara åldrade Lillan & Yossi kvar i familjen. Tack och lov för Ingela Björkman på kennel Privé som förde delar av mina linjer vidare. Maja är barnbarn till min kära Wilma och jag är oändligt tacksam för att jag fick möjlighet att köpa henne. Som valp höll hon dock på att suga musten ur mig. Herregud, jag fick hem en piraya med adhd! Livligare tjej får man leta efter, alltid vaken och pigg på att prova nåt nytt. Som vuxen tjej har hon fortfarande energi som en Duracellkanin och är alltid sugen på bus och upptåg men nu finns det tid för mys också. Hon har blivit en fin liten långhårig kanintaxfröken med STOR personlighet.

Visa stamtavla.foto: Fredrika Johansson

FI UCH SE U(V)CH Yam-Yam's Qarisma, LK född 140301:
Söta Qarisma är från Tequilas första kull med stiliga Tin-Tin. Det är en tuff tjej med mycket humör men också väldigt kelig. Hon bor med sin mor Tequila hos mina fodervärdar Mona & Lars i Sörberge norr om Sundsvall. Hon har vuxit upp till en fin och social taxfröken.

Visa stamtavla.

 Yam-Yam's Ottilia, LK född 2016-11-11:
Halvsyster med Qarisma efter Tequila och fina underbara Bacardi.

Visa stamtavla.

 


Yam-Yam's Mimmi, LK född 17-04-29:
Ljuva Mimmi är från Qarismas första kull med stiliga Sydney. (Sevillas bror)

Visa stamtavla.


  Långhårig dvärgtax

C.I.B. C.I.E. FI UCH NO UCH NORD U(V)CH
SE U(V)CH Yam-Yam's Sevilla
,
LD född 120530:
Sevilla är dotter till Asta och finaste Dante och är från kennelns första dvärgtaxvalpkull på många år. Hon har vuxit upp till en söt och fin tjej som jag är mycket glad och stolt över. Hon bor tillsammans med Maja, Billson & Tindra.

Visa stamtavla.


  Långhårig normaltax

Tindra - C.I.B. & C.I.E. DK UCH FI UCH NO UCH
NORD U(V)CH SE U(V)CH SE VCH
Lovestone's Diamonds Are Forever
,
LN född 121013:
Jag längtade efter en långhårig normaltaxtik så när jag fick veta att Margit på Lovestone Kennel i Norge skulle para sina fina hundar var jag snabb att tinga en valp. Lilla Tindra visade sig vara en söt, cool och duktig tjej som snabbt vann mitt hjärta och hon blev genast bästis med "storasyster" Sevilla. Hon har mer än väl uppfyllt mina drömmar.

Visa stamtavla.foto: Ingela Björkman
Yam-Yam's Noomi, född 170124:
Dotter efter Tindra och Billson

Visa stamtavla.


  TIDIGARE FODERVÄRDSHUNDAR

  Långhårig kanintax

C.I.B. C.I.E. FI UCH NO UCH NORD U(V)CH SE U(V)CH
SE VCH
Yam-Yam's Tequila, LK född 110125:
Tequila har övergått i sin fodervärdfamiljs ägo men finns kvar på vår hemsida.
Lilla Tequila är dotter till Maja och underbara Milton. Det är en kombination som jag är mycket nöjd med. Hon är långhårig kanintax och bor hos Mona & Lars i Sörberge utanför Sundsvall. Det är en pigg och vaken liten tjej med mycket egen vilja, typiskt tax. Hon har blivit en fantstiskt feminin och vacker liten kanintaxfröken.

Visa stamtavla.


  Långhårig normaltax

SE VCH Anton, LN född 090828:
Anton har övergått i sin fodervärdfamiljs ägo men finns kvar på vår hemsida. Han bor på Orrberget utanför Sundsvall med matte Erika, lillhusse Gustav, katten Findus och Tomas.

Långhårig normaltax och son till Billson. Han är också barnbarn till Ditrix Quella – Ella som jag hade på foder så det är extra roligt att få tillbaka de linjerna. Exteriört har han blivit mamma Agnes upp i dagen och till sättet en kopia av pappa. Han är en liten social kille som gärna går på upptäcksfärd och älskar bus och han är dessutom en riktigt kelgris.

Visa stamtavla.

 

 


Minneslunden - Klicka på duvan för att komma till vår minneslund.

Till topp

COPYRIGHT 2009 © I ALL RIGHTS RESERVED I KENNEL YAM-YAM'S I MARIA LINDHOLM I 060-619844 I 070-3301084 I kennel@yamyams.se